Tilbud i uge 17: Spar 1000 kr på din allergi behandling.

Ring på 58 38 25 02 og hør meget mere

Endelig en behandling som hjælp mod min allergi

Med sin viden som sygeplejerske – og med hjælp fra den nyeste teknologi, GIGALASEREN, kan de fra Akupunkturklinikken i Vemmelev næsten fjerne alle gener i forbindelse med allergi – selv i højsommeren, hvor allergien er værst.

Henriette Rump (40) fra Høng ved Slagelse har hele sit liv været generet af allergi. Som mange andre har hun forsøgt at dæmpe generne med piller, som gjorde hende træt og havde ikke den store virkning. Hun har også prøvet akupunktur, men her var resultatet ikke altid lige godt

– Her i år var min allergi ekstra slem. Så meget, at jeg konstant lignede en, der havde grædt i tre dage. Det voldsomme allergiudbrud skyldes også det faktum, at jeg i år har haft en del problemer, som har påvirket mig psykisk. Og det har en negativ indflydelse på allergien. Så noget måtte der ske.

Vendepunktet

Via anbefalinger fra venner fik Henriette kontakt med Gudrun, der er uddannet sygeplejerske, har undervist i akupunktur i mange år, og nu driver Akupunktørklinikken i Vemmelev. Det blev en skelsættende oplevelse for Henriette.

– Allerede efter første behandling, der varede i en halv time, havde jeg den fantastiske følelse af at være allergi-fri. Det kræver selvfølgelig flere behandlinger, men når man kan mærke effekten mens man ligger under Laseren er det ingen hindring.

Behandlingen

Gudrun bruger hovedsagelig sin GIGA Laser til behandling af allergi. Laser terapi stimulerer vores celler og får dem til at producere mere af den energi, som de har brug for til at sikre et velfungerende immunsystem. Cellerne styrkes til ikke at tage fejl af allergener og ikke få kroppen til at reagere mod dem. Hele processen får reaktionen til at falde til ro, de hævede og irriterede slimhinder fortager sig.

Når du bliver behandlet med laser vil den allergiske reaktion blive mindre og nogle oplever, at der går længere i mellem anfaldene.

Yderligere oplysninger fås hos

Akupunkturklinikken i Vemmelev, på telefon 58 38 25 02