Akupunktur stimulerer livmoderen

Livmoderens rolle
Livmoderens slimhinde spiller en stor rolle for det befrugtede ægs succes. Ved at stimulere med akupunktur øges blodcirkulationen i livmoderens slimhinde, så slimhinden bliver tykkere, og ægget får bedre livsbetingelser.
I Østen er akupunktur en anerkendt behandling for ufrivillig barnløshed. Nu har ufrivilligt barnløse kvinder i den vestlige verden glæde af de værdifulde erfaringer fra Østen.

Klinikkens erfaring
Akupunkturklinikken Vemmelev har igennem næsten 20 år behandlet tusindvis af danske kvinder med akupunktur mod barnløshed.

Forskning inden for akupunktur og barnløshed
En undersøgelse fra fertilitetsklinikken Trianglen i København viser, at akupunktur markant forbedrer kvinders mulighed for graviditet. Desuden er et videnskabeligt forskningsprojekt påbegyndt i et samarbejde imellem Rigshospitalet, Skejby Sygehus, Herlev Sygehus, Hvidovre Hospital og Odense Universitetshospital. Hensigten er dokumentere akupunkturs effekt på barnløshed. Undersøgelsen involverer 640 kvinder, hvor halvdelen får akupunktur, mens den anden halvdel er kontrolgruppe.Der er tale om en veldokumenteret og resultatorienteret behandlingsform.